Vloeibare porselein

De afgelopen weken heb ik wat geëxperimenteerd met vloeibare porselein, waaraan ik papierpulp heb toegevoegd. Door deze toevoeging wordt porselein beter bewerkbaar en geeft minder krimp dan zonder papiertoevoeging. Als het porseleinen voorwerp al is gedroogd en je wilt het alsnog bewerken, dan kan dat door het te bevochtigen.

Lees meer...

Website van start

Het is een feit: de website keramiekellystrang is geopend! Misschien nog wat mager van inhoud, maar geeft toch alvast een idee van mijn werk. In de komende tijd zal ik er meer foto's en nieuwe inhoud plaatsen. Heb je suggesties of wil je gewoon iets kwijt, neem dan s.v.p. contact op!
Hartelijk welkom op de site van Elly Strang-Overmeijer. Hier vind je informatie over mijzelf en het werk dat ik maak. Kijk rustig rond en als je meer wilt weten, neem dan gerust contact op; ik schrijf of bel je graag.
Heb je een object gezien dat je graag kado wilt doen of zelf zou willen aanschaffen? Of ben je op zoek naar een object op maat? Stuur me een e-mail, dan bespreken we de mogelijkheden.