Pakje Kunst

In ‘s-Hertogenbosch heeft op zaterdag 3 juni 2017 van 15.00 uur tot 22.00 uur de eerste Pakje Kunst Expo en ruilbeurs plaats in de voormalige koffiebranderij van de Drie Mollen aan de Zuid Willemsvaart 215.

De ruilbeurs is in eerste instantie bedoeld voor kopers van Pakje Kunst die onderling de gelegenheid krijgen een aankoop met een ander te ruilen. Dat kan omdat ze een kunstenaar dubbel hebben, op zoek zijn naar een bepaalde kunstenaar, of wat dan ook.

Tijdens de ruilbeurs organiseren de deelnemende kunstenaars werken die zij buiten Pakje Kunst om maken. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Pakje Kunst kunstenaars uit de regio ‘s-Hertogenbosch.

De bijeenkomst is openbaar toegankelijk en gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *