Transparante raambekleding / roomdividers

Hiervoor gebruik ik bij voorkeur als drager grofmazig dun katoendoek. Daarop kan wol van verschillende schapenrassen worden aangebracht, stoer of frêle. Ook  kunnen hierbij andere materialen worden verwerkt.

Klik op de foto voor volledige resolutie.

afmetingen: op bestelling

 

 

Een gedachte over “Transparante raambekleding / roomdividers”

  1. Hallo Elly, uiteraard heb ik wel een emailadres van julie, maar via deze weg mijn reactie. Zoals ik wel had verwacht, heb jij een prachtige website gemaakt voor jouw kunst. Dat je houdt van uitersten was me wel bekend zoals blijkt uit je keramiek/porselein. Fantastisch en van harte gefeliciteerd met dit succes. Dat succes wens ik en Nettie ook natuurlijk, je van harte toe voor de toekomst. Hopelijk kunnen we daar nog en keer van genieten. Overigens een groet uit Loppersum en nog finne Pinksterdagen met Johan en je familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *