Kunstmaand Ameland 2020

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met drie kunstenaars die evenals ik hun hart hebben verpand aan Ierland. We besloten om met enige regelmaat bij elkaar te komen om – met Ierland als inspiratiebron – nieuw werk te gaan maken en dat af en toe uit te wisselen. Inmiddels werken we gestaag verder en houden Ierland als gemeenschappelijke “binder”,  het werk komt weer vanuit ieders eigen identiteit.

Na een gezamenlijk bezoek aan Kunstmaand Ameland in november 2019, besloten we als groep van vier kunstenaars  -“Onderstroom” – ons aan te melden voor de Kunstmaand Ameland in november 2020. We zijn in spannende afwachting of onze aanmelding wordt aanvaard.

Hieronder enkele afbeeldingen van experimenten in keramiek en vilt t.b.v. komende exposities.

klik op de foto’s voor volledige resolutie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *