Nieuw werk te zien bij Keramevo

Vouwvormen van porselein, vazen ingelegd met ingekleurd porselein en aardewerk koraalvormen zijn vanaf 1 juli a.s. te zien en te koop bij Keramevo keramiek, Langegracht 14 in Amersfoort.

Ontvang de leegte

Poster ' Ontvang de leegte' dec 2013Op zaterdag 30 november om 15.00 uur vindt in Galerie KuBra de officiële opening plaats van de laatste expositie van dit jaar met als thema ‘Ontvang de Leegte’. Curator Clem Stroeken heeft de kunstenaars Marianne Jacobs, Bas van Laarhoven, Gilles de Rooij, Lilian Steenhuisen, Elly Strang en Loes Watchman gevraagd om samen met hem invulling te geven aan het expositiethema.

Galerie KuBra bevindt zich aan de Hinthamerstraat 100, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch, 1ste verdieping. De expositie is 6 weken achtereen open, van 28 november 2013 tot en met 5 januari 2014, steeds van donderdag t/m zondag. Tijdens de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom.

Meer informatie vindt u in de bijlage.

Kunst- en modeweekend

2-daags kunst- en modeweekend in het Museumkwartier, 22 t/m 23 juni 2013
Zondag vanaf 14.00 uur voortdurende demonstratie Viltwerk, door Elly Strang, keramist en viltkunstenaar.

Onder het motto ‘De kunst van het creëren. Van kunst, mode en kansen’ organiseren Dutch Art & Design Salon, Outfit by Ninke en de ZuiderZinKerk van 22 en 23 juni een weekend vol kunst en mode.

Lees meer...

Galerie Stravi

In april heb ik mijn werk weer tentoongesteld in Galerie Stravi in Vught.
Zie voor meer informatie de website van Stravi.

Meimaand - Mariamaand

Op 28 april werd bij DADS een expositie geopend in het kader van 'Meimaand - Mariamaand'. Mijn inbreng  is een gevilte Mariamantel, vervaardigd van merinowol in combinatie met op een speciale manier bewerkte zijde. Deze mantel heb ik gevormd als vrouwenfiguur, zittend op een troon van keramiek. Collega kunstenaar Marjo Smits maakte deze zetel. Dit werk is nog te zien tot eind juli bij DADS, Lange Putstraat 10 in 's-Hertogenbosch. Daar zijn momenteel ook enkele nieuwe sjaals in vilt te zien en te koop, evenals een nieuw model hoed. En tenslotte vind je er ook mijn laatste werken in porselein.


Het is fijn om te weten dat meer mensen mijn werk willen zien, en dat ik de gelegenheid heb om mijn creatieve ervaringen met anderen te kunnen delen. Inmiddels heb ik aan enige exposities deelgenomen met het werk dat ik de afgelopen tijd maakte. Op deze pagina's deel ik hiervan mijn indrukken. Reacties zijn welkom!