Foto-impressie 'De Wintertuin'

Inmiddels heeft de officiële opening van ‘De Wintertuin’ van de Dutch Art & Design Salon plaatsgevonden en het was een groot feest: fijne sfeer, mooie kunstobjecten van een grote diversiteit en veel bezoekers. Mijn aandeel aan de expositie bestaat uit lampen en waxinelichthouders van porselein, allemaal unica; deze geven een warm licht, dat zeker bijdraagt aan de winterse sfeer evenals de omslagdoeken en haarbanden, die in een setting van natuurlijke materialen gepresenteerd worden. En tenslotte een kleine selectie van mijn ‘koralen’ uitgevoerd in aardewerk, gedeeltelijk geglazuurd en gedeeltelijk bewerkt met pigmenten en oxides.  
 
De foto’s geven een impressie van mijn werk en de ‘ambiance’. Zoals op de website van DADS te lezen is, zal de expositie nog te zien zijn t/m 19 maart a.s., iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, ook iedere 1e zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.
 

Het is fijn om te weten dat meer mensen mijn werk willen zien, en dat ik de gelegenheid heb om mijn creatieve ervaringen met anderen te kunnen delen. Inmiddels heb ik aan enige exposities deelgenomen met het werk dat ik de afgelopen tijd maakte. Op deze pagina's deel ik hiervan mijn indrukken. Reacties zijn welkom!