Keramiekexpostie tijdens Tuinenwandeling

Tuinenwandeling door de Bossche binnenstad, met daaraan gekoppeld een kleine verkoopexpositie van mijn werk op het adres: Van Tuldenstraat 17.

Op zondag 13 juni a.s. organiseert de Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch voor de vijfde maal een Tuinenwandeling door kloostertuinen, kleine, grote, bijzondere en soms romantische tuinen in de Bossche binnenstad, vaak verborgen achter historische panden. De organisatie is er weer in geslaagd om op die dag een kleine dertig tuinen open te stellen voor publiek. Om dit eerste lustrum extra luister bij te zetten zijn er verschillende activiteiten.

Zo is er in sommige tuinen muziek, in andere tuinen een kunstuiting, er is zelfs een echte bloemkunstenares die in enkele tuinen haar werk laat zien. Verder kunnen gasten ook heen en terug varen met een fluisterboot van de Binnendieze, van het Voldersgat naar Bastion Oranje, om daarna weer de schoonheid van de diverse tuinen op te zoeken.

Bij uw toegangskaart ontvangt u een plattegrond, waarop de deelnemende tuinen zijn aangegeven. Op geleide hiervan zoekt u zelf uw weg. De relevantie over de te bezoeken tuinen is dit keer in de tuin zelf beschikbaar. Vanaf 11.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur bent u van harte welkom. Er zijn maximaal 700 toegangskaarten beschikbaar. Deze zijn vanaf dinsdag 1 juni 2010 vanaf 11.00 uur te koop à € 10,-- bij de balie van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch aan de Parade 23. Ook kunt u toegangskaarten bestellen (tot vijf dagen vóór aanvang van het evenement) via 0900 – 2020178 (90 eurocent per gesprek), u krijgt de kaarten dan thuisgestuurd.

Ook onze tuin is dus opengesteld; er is een kleine keramiekexpositie van mijn werk!


Het is fijn om te weten dat meer mensen mijn werk willen zien, en dat ik de gelegenheid heb om mijn creatieve ervaringen met anderen te kunnen delen. Inmiddels heb ik aan enige exposities deelgenomen met het werk dat ik de afgelopen tijd maakte. Op deze pagina's deel ik hiervan mijn indrukken. Reacties zijn welkom!