Kunst- en modeweekend

2-daags kunst- en modeweekend in het Museumkwartier, 22 t/m 23 juni 2013
Zondag vanaf 14.00 uur voortdurende demonstratie Viltwerk, door Elly Strang, keramist en viltkunstenaar.

Onder het motto ‘De kunst van het creëren. Van kunst, mode en kansen’ organiseren Dutch Art & Design Salon, Outfit by Ninke en de ZuiderZinKerk van 22 en 23 juni een weekend vol kunst en mode.


De Salon, Lange Putstraat 10
Dutch Art & Design Salon is een collectief van 25 Nederlandse kunstenaars en ontwerpers. De Salon biedt hen een platform om het publiek kennis te laten maken met hun werk. Men vindt hier schilderijen, keramiek, mode accessoires, tassen en riemen, sieraden, viltwerk zoals sjaals en hoeden.

Outfit by Ninke, Verwerstraat 60
Een winkel met women’s wear voor vrouwen van elke leeftijd met persoonlijkheid. Voor vrouwen die van  stijlvolle, tijdloze en luxe kleding houden en die zich graag bijzonder en speciaal willen voelen.
Met  internationale labels zoals Strenesse, Piazza Sempione, Paul Smith, Peserico en KAMI (organische stoffen).

ZuiderZinKerk, Verwerstraat 49
De fraai gerenoveerde neogotische ZuiderZinKerk, de uit 1847 daterende voormalige Waals-Lutherse kerk, is een ingetogen, klassieke en stijlvolle locatie voor bijzondere bijeenkomsten zoals persoonlijke ceremonies, maar ook voor bedrijfspresentaties, lezingen, concerten en exposities.

Overzicht van het complete programma:

Zaterdag 22 juni
Alle locaties zijn voor de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Aantal kunstenaars zijn aanwezig. Op locatie ZuiderZinKerk:

  • 13.30 tot 14.15 uur: educatieve rondleiding en uitleg door Els Greijn, voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • 15.30 tot 16.15 uur: educatieve rondleiding en uitleg door Els Greijn, voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • 13.30 tot 15.30 uur: workshop je eigen lederen riem maken, door Marcel Teheux. Kosten v.a. 60,- Aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zondag 23 juni
Alle locaties zijn voor de expositie geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Aantal kunstenaars zijn aanwezig. Vanaf 12.30 uur bent u welkom in de ZuiderZinKerk.

  • 13.00 tot 14.00 uur: Lezing: kijkje in de wereld van mode, trends en design door mode-illustrator Judith van den Hoek. Locatie ZuiderZinKerk. Beperkt aantal plaatsen. Aanmelden: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  • Vanaf 14.00 uur voortdurende demonstratie Viltwerk, door Elly Strang, keramist en viltkunstenaar.

 

Het is fijn om te weten dat meer mensen mijn werk willen zien, en dat ik de gelegenheid heb om mijn creatieve ervaringen met anderen te kunnen delen. Inmiddels heb ik aan enige exposities deelgenomen met het werk dat ik de afgelopen tijd maakte. Op deze pagina's deel ik hiervan mijn indrukken. Reacties zijn welkom!