Kunstwinkel Hinthamerstraat 100

Mijn eerste tentoonstelling bij de Dutch Art & Design Salon zit er op, het was een nieuwe en inspirerende ervaring. Fijn ook om te ervaren wat kunst, in welke vorm dan ook, kan toevoegen aan het leven van de kunstenaar zelf, maar ook aan dat van de kijker, de ‘belever’.

Kunstwinkel Hinthamerstraat 100Inmiddels zijn we, onder de bezieling van Wim Habraken en Gerard van Selst, met een aantal kunstenaars gestart met de expositie en verkoop van ons werk in de 'Kunstwinkel Hinthamerstraat 100' in ’s-Hertogenbosch. Ook hier weer veel kontakten met kunstenaars uit verschillende disciplines, zoals schilderen, beeldhouwen, keramiek, zeefdruk, gemengde technieken, vilt, textiel…. Het werk dat te zien en te koop is, is dus heel divers en varieert in prijs vanaf enkele euro’s tot € 300,--. Echt een aanrader om er af en toe binnen te lopen, want er is regelmatig nieuw werk! 

Enkele foto’s geven hiervan een beeld:



Openingstijden van de winkel: woensdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur.

En verder ga ik op zaterdag 7 mei a.s. deelnemen aan een kleine kunstmarkt in Schijndel. Zodra daarover mee bekend is, zal ik dat op deze site bekend maken.

 

Het is fijn om te weten dat meer mensen mijn werk willen zien, en dat ik de gelegenheid heb om mijn creatieve ervaringen met anderen te kunnen delen. Inmiddels heb ik aan enige exposities deelgenomen met het werk dat ik de afgelopen tijd maakte. Op deze pagina's deel ik hiervan mijn indrukken. Reacties zijn welkom!